maandag 29 juni 2015



Aubade BikiniFreya SwimSunflair BadmodeHandgemaakte Bikini's

Hippe Bikini's biedt een breed assortiment van sexy tot behoudende modellen in een verscheidenheid van vormen en kleuren. Deze collectie is zeer stijlvol en ideaal voor uw vrije tijd op het strand of bij het zwembad, Wij bieden u aan Aubade Bikini, Freya Swim, Arena Blanca, Sunflair en St Even.   

Powered by Lingerie Hulst

zaterdag 20 juni 2015


Aubade Bikini 


Nou lekker dan, is het hartstikke druk met de webshop, besluit mijn modem dat het wel genoeg is geweest door verkeerd geleverd model van de provider! Dus ben je een paar posities kwijt, want logischerwijs kan google mij niet vinden....Nou ja, bel je je ict-adviseur, is die op vakantie....dan maar zelf aan de slag samen met een lokaal bedrijf en jawel het is ons gelukt! Intima Lingerie is weer online!



donderdag 11 juni 2015

Het is nu echt tijd voor Hippe Bikinis


Eindelijk een beetje zomer! Wij houden van deze tijd van het jaar, we zijn zeer tevreden met dit weer, soms kan het té warm zijn, maar voor die paar dagen per jaar dat het echt heet is Nederland, mogen we eigenlijk niet klangen, maar genieten! Van het strand, pool of gewoon zwembad. Of alvast voorpret beleven van de geboekte vakantie. Powered Lingerie Hulst

Enjoy!



zondag 7 juni 2015


Je Bikini Online Kopen is niet per se moeilijk, de meeste internetklanten zijn sceptisch als het gaat om vakkennis online.
Wij denken dat je het gebrek ervan meer zult ervaren bij hele grote bedrijven, een webshop dat gelieerd is aan een klein bedrijf, heeft ervaring van eerste hand met de aangeboden artikelen, ze worden immers ook gepast en verkocht in de aanverwante winkel en hiermee kun je veel voordeel winnen, niet alleen als winkelier, ook als klant. Een klein bedrijf ervaart een internetverkoop als een kans, voor een groot bedrijf is het alleen bestellingen verwerken. Dus, Shop Small - Shop Smart!

Exclusieve Bikini Online

Aubade Esprit Sauvage

Aubade Bikini

Hippe Bikini's

Lingerie Hulst